Aankoop volgens Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Het kopen van een woonhuis is een belangrijke, emotionele en financiële gebeurtenis. Het is veelal één van de grootste uitgaven in uw leven. Prettig wonen kan bijdragen aan u goed voelen, het huis moet passen. Of dat nu een klein of een groot huis is. Bent u op zoek naar dat droomhuis? Heeft u een droomhuis op het oog? Dan is dit het moment om Van Musscher & Sonneveld Makelaars in te schakelen als uw kritische belangenbehartiger bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woonhuis. Vanuit onze vestiging in Oosterbeek hebben wij een compleet zicht op de woningmarkt. Of het nu gaat om een startersappartement of monumentale Villa in de nabije omgeving, Van Musscher & Sonneveld Makelaars weet als uw adviseur de juiste koers uit te zetten.

Wat mag u verwachten van Van Musscher & Sonneveld Makelaars ?
Wonen is maatwerk. En daarom spreken wij u graag persoonlijk, alvorens we gaan zoeken. Bij onze eerste kennismaking inventariseren wij in alle rust uw woonwensen. Wat voor huis zoekt u? Waar wilt u wonen? Hoeveel wilt u besteden? Aan een uitgebreide persoonlijke kennismaking hechten wij veel waarde, omdat wij graag voor u het passende huis willen vinden. Door deze werkwijze kunnen wij gericht op zoek en slagvaardig handelen, als in een later stadium uw droomhuis op de markt komt. 

Uitgebreid aanbod van woonhuizen
Door het uitwisselingssysteem van de NVM, diverse woningsites op internet, aanbod van particulieren en contacten met collega makelaars, beschikt Van Musscher & Sonneveld Makelaars over een uitgebreid, dagelijks geactualiseerd aanbod van woonhuizen. Daarnaast beschikken wij over een krachtig lokaal netwerk, waardoor wij vraag en aanbod veelal in een vroeg stadium succesvol kunnen koppelen. Door onze manier van werken heeft u toegang tot een aanzienlijk groter aanbod van woonhuizen. U bepaalt zelf of u het aanbod wilt ontvangen per post, fax, mail of telefonisch.

Kritische bezichtiging
Als u geïnteresseerd bent in een woonhuis, regelen wij een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging kunt u uw gevoel laten spreken, terwijl uw makelaar zich concentreert op de rationele aspecten. Hierbij moet u denken aan de ligging, bouwkundige staat, grootte, indeling, ouderdom, onderhoud en afwerkingsniveau. Elke bezichtiging bespreken we met u na, om beter zicht te krijgen op uw woonwensen of om een aankoopstrategie te bepalen.

Professioneel onderhandelen
Bij serieuze interesse in een woonhuis, breekt voor veel kopers een spannende fase aan. Als uw professionele adviseur houden wij het hoofd koel. We overleggen met u de aankoopstrategie. Wij onderhandelen niet alleen zakelijk over de verkoopprijs, maar ook over zaken als ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en over te nemen roerende zaken. Bovendien bekijken we of er onderzoeken noodzakelijk zijn naar zwam, bouwkundige staat, fundering, asbest, vervuilde grond en dergelijke. Het aanvragen en afhandelen van deze onderzoeken regelen wij voor u.

Correcte afwikkeling
Als de onderhandelingen een gunstig resultaat hebben opgeleverd, nemen wij u zoveel mogelijk de juridische en administratieve afhandeling uit handen. Wij doen onderzoek in het kadaster, naar het bestemmingsplan voor de buurt, renovatieplannen, erfpacht, erfdienstbaarheden en overige rechten en plichten. Ook het opstellen en controleren van de koopovereenkomst kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Alvorens u tekent, nemen wij de inhoud van de contracten met u door. En wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie, om onvoorziene omstandigheden nog recht te kunnen zetten.

Vanzelfsprekende nazorg
Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan de aankoop besteed hebben, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Ook na de transactie zetten wij ons volledig voor u in, u blijft onze cliënt.

Hypotheekadvies
Voor een goed advies over uw hypotheek willen wij u graag aan onze relaties voorstellen.

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister

Wij zijn aangesloten bij
      

           

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister


Wij zijn aangesloten bij