Verkoop volgens Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Van Musscher & Sonneveld Makelaars biedt u een compleet zicht op de woningmarkt van de regio Arnhem. Vanuit de vestiging in Oosterbeek bemiddelt Van Musscher & Sonneveld Makelaars in de verkoop van appartementen, gezinswoningen, herenhuizen, villa´s, monumentale panden en landgoederen. 

Wat mag u verwachten van Van Musscher & Sonneveld Makelaars?
Een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij  u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woonhuis en geven een reële waardeschatting. Vervolgens bepalen wij met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Door het wekelijkse overleg en door de korte lijnen, dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor, is niet alleen uw makelaar met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

Krachtig en breed netwerk
Van Musscher & Sonneveld Makelaars zet haar brede en krachtige netwerk in, om uw woonhuis actief in de markt te zetten. Door ons lokaal en landelijk netwerk komt uw woonhuis onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Bovendien zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM. 

Onderscheidende presentatie van uw woonhuis
Van Musscher & Sonneveld Makelaars beschikt over innoverende marketinginstrumenten om uw woonhuis vlot en direct aan de beoogde doelgroep aan te bieden. Van brochures en advertenties, tot de presentatie op de landelijk best bezochte huizenwebsites en natuurlijk ook op onze eigen website.

Tijdbesparende bezichtigingen
De bezichtigingen van uw woonhuis kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers, zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken moeten worden uitgevoerd.

Professioneel onderhandelen
Als een kijker geïnteresseerd is in uw woonhuis en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Van Musscher & Sonneveld  Makelaars is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.

Correcte afhandeling
De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie, u kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Van Musscher & Sonneveld Makelaars overlaten. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris.  Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

Vanzelfsprekende nazorg
Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan de aankoop besteed hebben, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Ook na de transactie zetten wij ons volledig voor u in, u blijft onze cliënt.

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister

Wij zijn aangesloten bij
      

           

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister


Wij zijn aangesloten bij