Daarom Van Musscher & Sonneveld Makelaars.......

In een tijd waarin niemand meer tijd lijkt te hebben, lijkt alles vanzelf te gaan. De toegenomen kennis bij consumenten, de grote mate van zelfwerkzaamheid, de behoefte aan efficiency en de prominente positie van internet, lijken deze tendens te onderschrijven. Maar de huidige woningmarkt doet anders vermoeden. Waar enige tijd geleden vraag en aanbod elkaar binnen afzienbare tijd vonden, lijkt dit proces momenteel sterk vertraagd. Huizen staan langer te koop en het aantal potentiële kopers is sterk gereduceerd.

Echter…. schijn bedriegt! Natuurlijk is het aantal potentiële kopers kleiner geworden, maar ze zijn er uiteraard nog steeds. Juist nu is er weer behoefte aan 'makelen', het op een intensieve wijze samenbrengen van vraag en aanbod. Niet meer afhankelijk zijn van het internet of spontane reacties van mogelijke kopers, maar actief op zoek gaan naar deze kopers.

Na jarenlange ervaring bij Engelsing Makelaars, Meeùs Makelaars en de afgelopen succesvolle jaren, weten we niet alleen wat 'makelen' is, maar kunnen wij tevens een beroep doen op ons ongeëvenaard relatienetwerk.
En juist dit maakt het onderscheid.


© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister

Wij zijn aangesloten bij
      

           

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister


Wij zijn aangesloten bij