Coen Sonneveld

Als jongetje van 14 ben ik op vrijdagmiddag na school als manusje van alles begonnen bij Engelsing Makelaars. Als snel werd mij duidelijk dat het makelaarsvak mij wel heel erg aansprak. Op mijn 20ste, na de afronding van mijn opleiding, ben ik officieel begonnen in de makelaardij. In eerste instantie heb ik mij veelal bezig gehouden met de verkoop van voormalige huurwoningen op Presikhaaf en in Malburgen. Gaande weg kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid. In 2004 ben ik in Oosterbeek komen werken en in 2006 ben ik Vestigingsmanager van dit kantoor geworden.

Inmiddels ben ik 40, gelukkig getrouwd met Anouc, dol op mijn twee zoontjes Gijs en Teun en alweer ruim 11 jaar woonachtig in Oosterbeek. Inmiddels ben ik, na jarenlang keepen bij Upward in Arnhem, keeper van Veteranen-A bij Hockeyclub Oosterbeek, waar ik twee keer in de week sportief en gezellig bezig ben.

Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij Engelsing Makelaars en bij Meeùs in de gehele regio Arnhem en Oosterbeek/Renkum, geniet ik sinds september 2009 met volle teugen van het runnen van het kantoor wat ik samen met mijn partner Marc van Musscher heb opgezet. 


© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister

Wij zijn aangesloten bij
      

           

© Van Musscher & Sonneveld Makelaars
T 026 339 2600
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

site by mr mister


Wij zijn aangesloten bij