Uw woning verkopen?

Wij zijn het kantoor op de hoek. Ons makelaarskantoor bevindt zich midden in Oosterbeek, in het hart van ons werkgebied. Dit is de omgeving waar velen van ons team opgroeiden en waar wij nu zelf wonen, werken en genieten met onze gezinnen.

Hier kennen wij de mensen om ons heen, de gezichten in de straat. De plaatselijke winkeliers, de sportvrienden, de onderwijzers, de horeca-ondernemers. Zo horen wij van huizenzoekers en huizenverkopers, zodat wij heel snel kunnen schakelen.

Direct een afspraak maken

Wat mag u van ons verwachten?

Een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woonhuis en geven een reële waardeschatting. Vervolgens bepalen wij met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Funda verkoop cijfers

  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs / kwaliteit 8,7
  • Lokale marktkennis 9,1
  • Service en begeleiding 9,1

Gebaseerd op 53 beoordelingen

Uitgebreid aanbod

Wij bemiddelen in de verkoop van appartementen, gezinswoningen, herenhuizen, villa’s, monumentale panden en landgoederen. Door het uitwisselingssysteem van de NVM, diverse woningsites op internet, aanbod van particulieren en contacten met collega-makelaars beschikken wij over een uitgebreide, dagelijks geactualiseerde stand van zaken.

Doordachte verkoopstrategie

De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Daar nemen we alle tijd voor. Gedetailleerd bekijken we uw huis en geven we een reële waardeschatting. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Die omvat een inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende goederen, te melden gebreken en het al dan niet vooraf laten onderzoeken van bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Overnemen bezichtigingen

De tijdrovende bezichtigingen kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers, zo simpel is het. Ook als belangstellenden vaker willen kijken of als er onderzoeken uitgevoerd moeten worden.

Professioneel onderhandelen

Als een kijker wil kopen en de onderhandeling opent, begint een spannende fase. Ook nu kunt vertrouwen op Van Musscher & Sonneveld Makelaars als realistische en zakelijke adviseur, die uw belangen nauwlettend in het oog houdt. Alles in goed overleg met u.

Afhandeling verkoop

De koopovereenkomst vastleggen, de financieringstermijn in de gaten houden, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. Wij verzorgen en begeleiden de correcte afhandeling en dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We nemen alles persoonlijk met u door, zodat u met zekerheid kunt tekenen en niet voor verrassingen komt te staan. Ook bij de notaris zijn we present en we blijven beschikbaar tot na de transactie als dat nodig mocht zijn. Onze betrokkenheid is niet eindig.

Klantenervaringen

Het contact liep soepel zowel via telefoon / sms/ of ingesproken voicemail. Afspraken waren duidelijk en werden na gekomen. Er was altijd overleg en goede feedback!! Dus ja dat is wat je van een makelaar verwacht!!

Verkoper Bato’sweg 10

Zeer goede service, denken mee, hebben goede kijk op de markt en wat wel en niet kan. Zeer prettige samenwerking.

Verkoper Rolandseck 111

Perfecte makelaar! Op de hoogte van de markt, prettige mensen op backoffice. Deskundige makelaars. Beslist te adviseren

Verkoper Acacialaan 21

24 uur per dag bereikbaar. Grote persoonlijke inzet en zeer toegewijd. Focus op resultaat. Creatief op het gebied van moeilijke praktische omstandigheden.

Verkoper Wolfhezerweg 8

Contact was altijd prettig. Coen en Jan kennen goed de plaatselijke markt. Reageren direct als je vragen hebt. Ook de secretaresses geven de vragen altijd goed door en zijn vriendelijk en altijd bereid tot meedenken.

Verkoper Dr.Brevéestraat 12

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van de verkoop van ons huis en raden iedereen aan gebruik te maken van deze makelaar.

Verkoper Hubertushoeve 3

Goede, snelle en professionele benadering door Coen en zijn team. Contacten verliepen prettig en in informele sfeer. Binnen 2 weken verkocht !

Verkoper Jacobaweg 17

Overleg over verkoopstrategie en verkoop zelf waren snel, goed en persoonlijk. Kortom prettig zaken doen.

Verkoper Kerkeland 1

Prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de verkoop van onze woning door Van Musscher & Sonneveld Makelaars!

Verkoper Molenweg 14

Goede en juiste begeleiding met steeds een juiste communicatie. Afspraken zijn afspraken en heb echt de indruk dat men alles doet om aan de wensen van de verkoper te kunnen voldoen.

Verkoper Nieuwland 56

Fijn contact, zeer betrokken, accuraat en prettig in de omgang. Deze makelaar zullen wij zeker aanbevelen. De contacten met de mensen op het makelaarskantoor waren heel prettig. Afspraken worden nagekomen. Klantvriendelijk.

Verkoper Oostburgwal 91

Uitstekend! Pro actief, servicegericht, prettig om mee samen te werken en zeer vakkundig en meedenkend.

Verkoper Prins Hendrikstraat 9

Wat ik enorm goed vind is dat de makelaar heel menselijk is. Geen 13 in een dozijn mentaliteit. Ze luisteren echt naar je en denken met je mee. Prettig om mee samen te werken.

Verkoper Hofsingel 23

VMS makelaars is een enthousiast team, waarvan je merkt dat de onderlinge communicatie en communicatie richting de klant prima op elkaar is afgestemd. Het is erg prettig als je weet dat dat soort zaken allemaal goed verlopen en er moeite voor je wordt gedaan. Kortom een leuke enthousiaste club. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.

Verkoper Prins Bernhardweg 4

Het is altijd moeilijk je huis (waar je 32 jaar in hebt gewoond te verkopen en een nieuw appartement te zoeken. Dank zij deze makelaars is alles prima verlopen. Zelfs zo goed dat we half januari in onze nieuwe huis kunnen en 31 januari uit ons eigen huis. Beter kan niet.

Verkoper Beethovenlaan 114

Ze hebben ons geweldig geholpen, met de verkoop van mijn moeder’s appartement.
In klare taal aan mijn moeder (97) uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan.
Geen moeilijke woorden of begrippen, en telkens even vragen of ze alles begreep.
Daarnaast veel hulp bij het invullen van diverse papieren.
Bij vragen onzerzijds, even een app. een mail of een telefoontje, en binnen een dag
kregen we antwoord.
Een team van kundige mensen, die met veel plezier hun werk doen !

Verkoper Steijnweg 7M

Onze makelaar was zeer goed voorbereid bij ons eerste gesprek en ging goed in op onze specifieke wensen.
In het verkoop proces was de makelaar steeds pro-actief en alle afspraken zijn consequent en vlot nagekomen.
Ook de kantoormedewerkers waren steeds vriendelijk, behulpzaam en goed geinformeerd bij telefonisch contacten en bezoek aan het kantoor.

Verkoper Van Limburg Stirumweg 10

Vanaf de start was er een prettig en open contact. De makelaar was zeer deskundig en stond open voor onze ideeën. De gemaakte afspraken waren duidelijk en werden na gekomen. Een uitstekende en prettige fotograaf maakte de foto´s in goed overleg. En de secretaresses op kantoor zijn super! Het appartement was binnen een paar dagen verkocht. Deze makelaar raden wij iedereen van harte aan.

Verkoper Koningsberg 11 te Doorwerth

Een uitstekende makelaar! Proactief, accuraat en vol enthousiasme. Veel aandacht voor het gehele proces. Jan Berendsen heeft de verkoop op een uitstekende en zeer plezierige wijze begeleid en tot een goed einde gebracht! Ook alle complimenten aan Coen Sonneveld en het secretariaat voor de zeer prettige ondersteuning: perfect gedaan!

Verkoper Schaapsdrift 20

Heel prettig en soepel in de omgang met een enthousiaste uitstraling. Deskundig. Denkt mee met de klant. Ook op kantoor waren de medewerksters op de hoogte en klantvriendelijk.
We bevelen dit makelaarskantoor van harte aan.

Verkoper St. Elisabethshof 41 Arnhem

Een top kantoor dat weet hoe je klanten behandelt.
Grote complimenten aan Coen Sonneveld en zijn medewerkers

Verkoper Kerkeland 30 te Oosterbeek

Prettige contacten. Kwam vertrouwd en deskundig over. Afspraken werden keurig nagekomen. Geen enkel negatief punt te noemen. (En ja, de woning werd vlot tegen een hele goede prijs verkocht.)

Verkoper Acacialaan 9 te Oosterbeek

Wij, mijn zussen, broer en ik, hebben uit 3 makelaars Van Musscher & Sonneveld gekozen. Van begin af aan hadden wij te maken met een zeer enthousiaste, plezierige en doortastende man, Jan Berendsen genaamd. Zeer deskundig en een uitstekende marktkennis. Binnen enkele weken snel werd er al een bod uitgebracht. En ondanks enkele hobbels die genomen moesten worden, was er rust en vastberadenheid en een prima communicatie. Als Jan zelf niet kon, nam Coen Sonneveld de zaak naadloos over. Zeer relaxed en plezierig allemaal. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor was perfect. En zojuist, nog geen 3 maanden later, is het huis voor een prima prijs verkocht. Wij kunnen niet één minpuntje bedenken over Van Musscher & Sonneveld en bevelen deze makelaar dan ook ten zeerste aan.

Verkoper Beelaertslaan 19 te Oosterbeek

Onze contactpersoon bij VMS was Jan Berendsen. Jan is een zeer deskundige makelaar, die ook bouwkundig goed op de hoogte is van diverse zaken. Ook is Jan heel enthousiast, geïnteresseerd en meedenkend. Kortom een erg prettige ervaring voor zowel koper als verkoper.

Verkoper De Zalmen 73 te Doorwerth

Contact met makelaar was prima. Korte lijnen en ook contact via de app ging erg vlot.
Er was zelfs overleg buiten werktijd om, om uiteindelijk de koop te kunnen sluiten. Perfect. Snelle afhandeling.

Verkoper Strodorpsweg 24 te Oosterbeek

Contact en begeleiding in proces van verkoop huis verliep heel goed. Schitterende foto’s zijn van mijn huis gemaakt, wat mede oorzaak is van een super snelle verkoop.

Verkoper Walstraat 63-13 te Arnhem

Wij hebben van A tot Z een zeer goede ervaring gehad, bij vragen werden wij goed geholpen. ook bij telefonisch contact werden wij teruggebeld indien nodig. Ook bij vragen over onze nieuwe woning waren zij bereid ons te adviseren. Al met Al zou ik hun direct weer benaderen.

Verkoper Bachlaan 50

Mijn recente ervaring met diverse verkoopmakelaars waren niet erg positief, de vaak mooie toezeggingen werden zelden nagekomen. Makelaar Jan Berendsen van Van Musscher & Sonneveld Makelaars daarentegen schetste direct een reëel beeld voor de verkoop en prijsstelling. Met zijn deskundigheid en lokale marktkennis gaf hij hierbij een goede onderbouwing. De service en begeleiding heb ik als erg prettig ervaren, geen 8 tot 5 mentaliteit maar ook in de avond en in het weekend was er contact. Ook de onderlinge communicatie op het kantoor heb ik als een grote pré ervaren. En dat de woning binnen 3 weken is verkocht, is natuurlijk helemaal top! Jan Berendsen en Van Musscher & Sonneveld Makelaars, ik ben heel tevreden en kan jullie van harte aanbevelen!

Verkoper Walstraat 4-7

Het contact onderling verliep prima. Er werd snel en vakkundig gehandeld.afspraken werden na gekomen. Zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Het is een laagdrempelig makelaar. Ook de Dames aan de desk zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Verkoper Stortweg 3

Vriendelijk en behulpzaam bij alles. Klantgericht en ondersteuning door secretariaat is top. Goed werkend team.

Verkoper Schefferlaan 11

De feedback na bezichtigingen was erg waardevol en hebben uiteindelijk geleid tot de juiste koper, zeer tevreden.

Verkoper Sonnenberglaan 116

Een super team, één en al lof over van Musscher&Sonneveld.
Trekt alles uit de kast, korte lijntjes en eigen initiatief. ?

Verkoper W.A. Scholtenlaan 31 te Doorwerth

Het contact met de Makelaar was erg goed. De begeleiding en ondersteuning voldeed aan de verwachtingen Ze waren altijd goed bereikbaar en dachten mee. Alle vertegenwoordigers van het Makelaars kantoor waren goed op de hoogte en toonde betrokkenheid. De foto’s gaven een goede weergave van het huis en de beschrijving van het appartement was pakkend en uitnodigend. Door omstandigheden heeft het allemaal langer geduurd dan in eerste instantie de bedoeling was en de makelaar was geduldig en bleef contact houden ondanks de tijd die verstreek tussen het eerst contact en de uiteindelijke doorgang en tekenen van de overeenkomst. Al met al zal ik hen aanraden aan andere verkopers.

Verkoper Utrechtseweg 80A

Wij zijn zeer tevreden over de heer Jan Berendsen, onze verkoopmakelaar. Hij heeft een goede kennis van de huizenmarkt en begeleidde het (zeer snelle) verkoopproces van ons huis uitstekend. Er vond na de bezichtigingen altijd een heldere en vlotte terugkoppeling plaats. Jan is een plezierig mens, staat open voor feedback en neemt deze ter harte. Wij kunnen iedereen makelaarskantoor Van Musscher & Sonneveld aanraden, Jan Berendsen in het bijzonder.

Verkoper Utrechtseweg 238

Prima benadering, advies en begeleiding; door beide makelaars, zowel aan huis, alsook aan kantoor. Met uitstekend resultaat!

Verkoper Raanhuisstraat 33 te Oosterbeek

Een heel prettige persoonlijke samenwerking, nuchtere aanpak, snelle reactie bij vragen. Dankjewel Jan, Coen en team VMS!

Verkoper Treublaan 21 Arnhem

Goed contact, duidelijke afspraken over prijsstelling en uitgebreid overleg tijdens onderhandelingen.

Verkoper Zuiderlaan 11 te Heveadorp

Zeer goede begeleiding en fijn contact. Werd erg meegedacht en goed gehandeld naar onze wensen. Konden ook altijd terecht bij het kantoor als de makelaar zelf niet bereikbaarheid was.

Verkoper Tulpstraat 14 te Arnhem

Ze hebben ons perfect geholpen met de verkoop van onze woning. De persoonlijke begeleiding tijdens de verkoop was perfect !

Verkoper Brunelsingel 72 Arnhem

Dit kantoor staat bij mij bekend als snel, adequaat, precies, goede kennis en vooral hele fijne persoonlijke aanpak en luistert vooral goed naar wat mijn behoeftes zijn en past de strategie hierop aan. Wel een tikkie gedurfd maar daar hou ik van en dit pakt altijd goed uit. Dit is de derde keer dat wij zaken met elkaar doen en naar volle tevredenheid!

Verkoper Utrechtsestraat 1-1 Arnhem

De persoonlijke aandacht, toewijding, kennis en flexibiliteit om met je mee te denken heb ik als zeer waardevol ervaren.

Verkoper Pastoor Bosstraat 48 te Arnhem

Vooral de communicatie via app en alle terugkoppelingen van bezichtigingen waren top. Bedankt Karin, Jan, Coen en de rest v h team

Verkoper Molenberg 40 te Oosterbeek

Met Coen Sonneveld hebben we de intake gedaan en strategie bepaald. Die gesprekken verliepen bijzonder prettig. Coen kende de wijk erg goed, had degelijk vooronderzoek gedaan en heeft ons helemaal meegenomen in de aanpak. Zijn uitgangspunt was mooi: ik adviseer, maar jullie bepalen.
De bezichtigen zijn zowel door Coen en als door zijn kompaan Jan Berendsen gedaan. Daarbij kregen we steeds snel en to the point een terugkoppeling van de bezoeken en de verwachtingen. De aanpak van beide heren heeft ertoe geleid dat we ondanks de coronacrisis ons huis binnen 1,5 week hebben verkocht en ver boven de vraagprijs.
De ondersteuning van de andere medewerkers van het kantoor was steeds heel adequaat; in het contact prettig en persoonlijk. We willen deze makelaars van harte aanbevelen.

verkoper Breitnerstraat 21 te Arnhem

Het contact en begeleiding van Coen en Jan is geweldig dit geld ook v/d dames die achter de tel zitten altijd een vriendelijk woord je bent zeker geen nummer bij hun het is een aanrader om na makelaars Musscher sonnenveld te gaan om je huis te verkopen.

Verkoper De Smidse 6 te Oosterbeek

Zeker een aanrader! Hele fijne enthousiaste mensen, persoonlijke aandacht en zeer vlotte communicatie. Heel erg bedankt Coen en team voor de prettige samenwerking en snelle verkoop 🙂

Verkoper Jacobaweg 8 te Oosterbeek

Vooral de communicatie via app en alle terugkoppelingen van bezichtigingen waren top. Bedankt Karin, Jan, Coen en de rest v h team

Verkoper Molenberg 40 te Oosterbeek

Uitstekende begeleiding van begin tot eind. Heldere aanpak met duidelijke staplen. Creativiteit waar nodig. Prima communicatie (het hele team) gedurende het hele traject en oplossingsgericht.

Verkoper Paasberg 17 te Oosterbeek

Wij hebben zowel van de diensten bij de aan- en verkoop gebruik gemaakt. Wij zijn meer dan tevreden over de goede begeleiding en het persoonlijke contact met alle medewerkers. Met name Jan bedankt voor de uiterst goede begeleiding en adviezen op maat! Dit kantoor is een echte aanrader!

Verkoper Parallelweg 12 Heelsum

De persoonlijke aandacht, toewijding, kennis en flexibiliteit om met je mee te denken heb ik als zeer waardevol ervaren.

Verkoper Pastoor Bosstraat 48 Arnhem

Uitstekende communicatie.
Werd steeds goed op de hoogte gehouden.
Goed advies.
Kan iedereen dit kantoor aanbevelen.

Verkoper Stationsweg 26 B te Oosterbeek

Vanaf het eerste contact is het gevoel goed geweest. De ontvangst was prettig, de adviezen adequaat en realistisch, het enthousiasme en de inzet waren geweldig en het verkoopresultaat uitstekend.

Verkoper Utrechtseweg 165-4 te Oosterbeek

Contact met de makelaar is goed, lijntjes kort. Goede persoonlijke begeleiding. Plezierige samenwerking. komen afspraken goed na

Verkoper Weverstraat 77

Een helder en duidelijk eerste contact, met reëele uitgangs punten, prijs en verwachtingen, om de woning in de “markt te zetten”, gaf ons het goed gevoel om makelaardij Van Musscher & Sonneveld onze woning te laten verkopen. De terug koppeling na elke bezichtiging was uitstekend. Met ondersteuning van een goed ingewerkt service en administratie team een aanrader.

Verkoper Wilhelminastraat 23

Prettig en persoonlijk contact, altijd bereikbaar, vlotte aanpak en goede kennis van de ontwikkelingen.

Verkoper Van Dedemweg 7 Oosterbeek

Persoonlijk contact. Ondanks een groot aantal huizen in hun portefeuille weten ze direct wie je bent als je belt. Kordate aanpak. Ze doen echt hun best de overdracht zo makkelijk mogelijk te maken.

Verkoper Willem-Alexanderstraat 5

Kennis van zaken. Prettige dienstverlening. Servicegericht. Accuraat. Goed op de hoogte van de woningmarkt.

Borgerweg 8 te Oosterbeek

Contact was prima, we hebben deze makelaar eerder gehad. Wisten dus al dat dit een hele goede makelaar is.

Verkoper Muntendamstraat 4 te Oosterbeek

Fijn persoonlijk contact met kennis van de plaatselijke markt.
De communicatie met de makelaar en mensen op kantoor is prettig en direct.
Een makelaar die je op een prettige manier bij het verkopen van je huis meedenkt en productief handelt.

Verkoper St. Bernulphusstraat 1 A

Mijn oprechte complimenten aan de makelaar Jan Berendsen.
Vakkennis, professionele voorbereiding en vertrouwen zijn de steekwoorden in de verkoop van mijn pand.

Mijn dank aan van Musscher & Sonneveld Makelaars, Jan Berendsen en Karin.

Vriendelijke groet, Maike

Verkoper Wichard van Pontlaan 18

Wat wij zo fijn vonden is dat dit kantoor een heel fijn team heeft. Zij zijn goed op de hoogte van de situatie en denken mee in oplossingen.
Coen heeft de biedingen goed begeleidt en voor ons een mooie verkoopprijs gerealiseerd.

Verkoper van der Molenallee 8 A te Doorwerth

Prettig en vakkundig makelaarskantoor met fijne betrokken mensen. Goede samenwerking en overleg. Correcte onderhandeling met goed en duidelijk advies.

Verkoper Zonneheuvelweg 20

Van Musscher & Sonneveld heeft de woning van onze opa en oma mogen verkopen. Een woning met veel dierbare herinneringen en van hoge emotionele waarde voor de familie. Het empathisch vermogen van de makelaar was voor ons de doorslaggevende factor om de woning bij VMS in de verkoop te zetten. Het verkoopproces is uitstekend verlopen met veel betrokkenheid en begeleiding van VMS. Wilt u uw woning in de gemeente Renkum verkopen? Dan bevelen wij VMS van harte aan!

Verkoper Middenlaan 31

Ik ben prima te spreken over Van Musscher & Sonneveld Makelaars. Ze zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weten wat er speelt in de lokale omgeving. Verder zijn ze deskundig, goed bereikbaar, meedenkend, begripvol en vriendelijk. Ze hebben mijn huis snel en voor een goede prijs weten te verkopen. Al met al een echte aanrader!

Verkoper Benedendorpsweg 210 Oosterbeek

Coen is een echt ”mensenmens”, is oprecht geïnteresseerd en neemt de tijd om naar onze bejaarde vader te luisteren en alles toe te lichten.

Het team op kantoor communiceert helder en duidelijk wat het gehele verkoopproces vlekkeloos en prettig liet verlopen.

Verkoper Mariaweg 8 te Oosterbeek

Makelaar gekozen op kwaliteit presentatie. Prijs/tarief wel hoger concurrentie.
Uitermate servicegericht. Goed doordachte info over waarde, prijsstelling en marktvisie.
Uitstekend resultaat geboekt. Begeleiding verkoopproces en (na)zorg uitstekend. Prettig contact.
Communicatie-, proces- en procedures goed en tijdig verzorgd.
Hoewel het natuurlijk moet klikken tussen verkoper en makelaar vind ik deze makelaar er wel met kop en schouders boven uit steken.

Verkoper van Wijkstraat 43 te Huissen

Zeer vriendelijke behandeling, bij vragen snel antwoord.
Door de deskundige begeleiding relatief weinig verhuisstress gehad.

Verkoper Frombergstraat 42 te Arnhem

Goed onderling overleg.prettige begeleiding. Vertrouwen in gesprek. Vervolg van ontwikkeling volgens afspraak.

Verkoper Patrijzenlaan 55 te Doorwerth

Vanuit een heel prettig contact uitstekend advies en begeleiding. Goed op de hoogte van de markt en omgeving, goede voorbereiding en uitvoering. Met persoonlijke service en aandacht voor detail. Aanrader!

Verkoper Utrechtseweg 190 B Oosterbeek

Coen was zeer vriendelijk en vakkundig net als de anderen op het kantoor van van Musscher en Sonneveld. Dankzij hun kennis was ons huis snel verkocht.
Een echte aanrader dus.

Verkoper Mariaweg 34

Het contact verliep plezierig. Effectieve communicatie met de makelaars en secretariaat. Makelaars namen goede initiatieven om de verkoop tot stand te brengen.

Verkoper Prins Bernhardweg 16 Oosterbeek

VMS Makelaars, in de persoon van Jan Berendsen en enkele van zijn collega’s, hebben mij vanaf het begin uitstekend begeleid met adviezen, waarschuwingen en bijsturingen. De samenwerking met het gehele team heb ik als prettig ervaren en ik ben uitermate tevreden over het bereikte resultaat.

Verkoper Rolandseck 77 Doorwerth

Coen Sonneveld is een kundige makelaar die absoluut weet wat er lokaal speelt op de huizenmarkt en neemt dit mee in zijn advies. In het aanvangsgesprek komt hij goed beslagen ten ijs en weet waar hij het over heeft. Het contact met het kantoor verloopt soepel en je wordt altijd goed geholpen. Ik adviseer dit kantoor als je op zoek bent naar een makelaar in de regio Oosterbeek. Het zou mooi zijn als er over de courtage onderhandeld kan worden.

Verkoper Ommershoflaan 10 B

Top service!!! Fijn persoonlijk contact. Goed op de hoogte van de locale woningmarkt. Reële benadering. Heldere communicatie.

Verkoper Kerkeland 19 Oosterbeek

Wij zijn goed begeleid bij de verkoop van het huis van onze ouders, tenslotte niet iets wat je dagelijks doet. Ze waren goed op de hoogte van de plaatselijke markt en hebben ons ook bij het bepalen van de verkoopprijs prima geadviseerd. Waren ook bereid om zijdelingse dingetjes die erbij kwamen snel te regelen. En omdat het een klein, overzichtelijk kantoor is, kennen alle medewerkers ons en hoef je niet steeds uit te leggen wie je bent.

Verkoper Van Toulon van der Koogweg 100 Oosterbeek

Prettig contact, zowel live als digitaal. Snelle vriendelijke service. De medewerkers waren goed op de hoogte. Ook bij een onverwachte situatie werd een adequate oplossing onmiddellijk geregeld.

Verkoper Van Toulon van der Koogweg 116

Betrokken makelaar met veel kennis van zaken, die de markt goed kent. Coen en zijn team hebben ons geweldig geholpen en ons huis binnen anderhalve week verkocht. Wij zijn heel tevreden!

Verkoper Utrechtseweg 258

Zeer professioneel en vakkundige makelaar.
Het contact tijdens en de nazorg is voor mij als particuliere verkoper van grote waarden.

Verkoper Utrechtseweg 148 B

Niemand lijkt meer tijd te hebben en via internet kan iedereen alles zelf doen. Maar de huidige woningmarkt vraagt juist weer om een persoonlijke aanpak. Wij brengen op een intensieve en actieve manier vraag en aanbod bij elkaar. Ons netwerk zit in de haarvaten van de regionale markt en wij zetten ons 100% in om uw droomhuis te vinden of uw woning te verkopen. Met ervaring en aandacht. Dat is Van Musscher & Sonneveld Makelaars.

Verkoper Raanhuisstraat 29

Zeer fijn verloop tijdens alle stapppen van de verkoop.
Had bij de 1e afspraak zijn huiswerk goed gedaan waardoor we goed geinformeerd werden over de mogelijkheden.

Verkoper Ommershoflaan 10 D

Je kunt je geen betere makelaar wensen. Van begin tot eind heel prettig in het contact, goede begeleiding bij iedere stap, uitstekend bereikbaar met groot inzicht in mensen en plaatselijke huizenmarkt. Transparant tijdens de hele procedure. Goede deskundige medewerkers

Verkoper Graaf van Rechterenweg 31

Coen bleek vanaf het eerste bezoek een enthousiaste en betrokken makelaar. Zijn plannen rond de verkoop van ons huis bleken prima uit te pakken: het huis was al verkocht in de eerste week dat het te koop stond! Een kopzorg minder voor ons.
Coen, bedankt, en ook je collega’s bedankt.

Verkoper Emmastraat 22

Deze makelaar gekozen vanwege verwachte eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat is ook bevestigd geworden in de loop van het proces.

Verkoper Dreyenseweg 6

Fantastisch snelle en vriendelijke verkoop! Niks dan lof voor de makelaar. Zeker een aanrader als je van een persoonlijke en menselijke aanpak houdt.

Verkoper Brugwachter 21 Elst

Wij zijn uitermate tevreden over Jan Berendsen en collegae van Musscher en Sonneveld makelaars te Oosterbeek

Verkoper Beethovenlaan 166

Fijn contact met alle medewerkers;zowel de makelaar als de medewerkers op kantoor. Goede communicatie en behulpzaam. Echt een goede ervaring!

Verkoper Beethovenlaan 144

De makelaars en ondersteunend personeel zijn meelevend, enthousiast en staan altijd met een luisterend oor klaar voor je.
niets dan lof over dit makelaarskantoor!

Verkoop Reuvensweg 16 Oosterbeek

Heel prettig contact, regelmatige communicatie via app of telefoon, en handelen proactief. Ze zijn niet goedkoop, maar alle verkoopadviezen waren heel waardevol en resulteerden in een snelle verkoop.
Jan Berendsen en collega’s dank jullie wel voor jullie inzet!

Verkoper Bato’sweg 10

Prima benadering, advies en begeleiding; door beide makelaars, zowel aan huis, alsook aan kantoor. Met uitstekend resultaat!

Verkoper Raanhuisstraat 33 te Oosterbeek

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!