Uw woning verkopen?

Wij zijn het kantoor op de hoek. Ons makelaarskantoor bevindt zich midden in Oosterbeek, in het hart van ons werkgebied. Dit is de omgeving waar velen van ons team opgroeiden en waar wij nu zelf wonen, werken en genieten met onze gezinnen.

Hier kennen wij de mensen om ons heen, de gezichten in de straat. De plaatselijke winkeliers, de sportvrienden, de onderwijzers, de horeca-ondernemers. Zo horen wij van huizenzoekers en huizenverkopers, zodat wij heel snel kunnen schakelen.

Direct een afspraak maken

Wat mag u van ons verwachten?

Een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woonhuis en geven een reële waardeschatting. Vervolgens bepalen wij met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Funda verkoop cijfers

  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs / kwaliteit 8,7
  • Lokale marktkennis 9,1
  • Service en begeleiding 9,1

Gebaseerd op 53 beoordelingen

Uitgebreid aanbod

Wij bemiddelen in de verkoop van appartementen, gezinswoningen, herenhuizen, villa’s, monumentale panden en landgoederen. Door het uitwisselingssysteem van de NVM, diverse woningsites op internet, aanbod van particulieren en contacten met collega-makelaars beschikken wij over een uitgebreide, dagelijks geactualiseerde stand van zaken.

Doordachte verkoopstrategie

De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Daar nemen we alle tijd voor. Gedetailleerd bekijken we uw huis en geven we een reële waardeschatting. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Die omvat een inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende goederen, te melden gebreken en het al dan niet vooraf laten onderzoeken van bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Overnemen bezichtigingen

De tijdrovende bezichtigingen kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers, zo simpel is het. Ook als belangstellenden vaker willen kijken of als er onderzoeken uitgevoerd moeten worden.

Professioneel onderhandelen

Als een kijker wil kopen en de onderhandeling opent, begint een spannende fase. Ook nu kunt vertrouwen op Van Musscher & Sonneveld Makelaars als realistische en zakelijke adviseur, die uw belangen nauwlettend in het oog houdt. Alles in goed overleg met u.

Afhandeling verkoop

De koopovereenkomst vastleggen, de financieringstermijn in de gaten houden, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. Wij verzorgen en begeleiden de correcte afhandeling en dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We nemen alles persoonlijk met u door, zodat u met zekerheid kunt tekenen en niet voor verrassingen komt te staan. Ook bij de notaris zijn we present en we blijven beschikbaar tot na de transactie als dat nodig mocht zijn. Onze betrokkenheid is niet eindig.

Klantenervaringen

24 uur per dag bereikbaar. Grote persoonlijke inzet en zeer toegewijd. Focus op resultaat. Creatief op het gebied van moeilijke praktische omstandigheden.

Verkoper Wolfhezerweg 8

Zeer goede service, denken mee, hebben goede kijk op de markt en wat wel en niet kan. Zeer prettige samenwerking.

Verkoper Rolandseck 111

Contact was altijd prettig. Coen en Jan kennen goed de plaatselijke markt. Reageren direct als je vragen hebt. Ook de secretaresses geven de vragen altijd goed door en zijn vriendelijk en altijd bereid tot meedenken.

Verkoper Dr.Brevéestraat 12

Perfecte makelaar! Op de hoogte van de markt, prettige mensen op backoffice. Deskundige makelaars. Beslist te adviseren

Verkoper Acacialaan 21

Het contact liep soepel zowel via telefoon / sms/ of ingesproken voicemail. Afspraken waren duidelijk en werden na gekomen. Er was altijd overleg en goede feedback!! Dus ja dat is wat je van een makelaar verwacht!!

Verkoper Bato’sweg 10

Wat ik enorm goed vind is dat de makelaar heel menselijk is. Geen 13 in een dozijn mentaliteit. Ze luisteren echt naar je en denken met je mee. Prettig om mee samen te werken.

Verkoper Hofsingel 23

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van de verkoop van ons huis en raden iedereen aan gebruik te maken van deze makelaar.

Verkoper Hubertushoeve 3

Goede, snelle en professionele benadering door Coen en zijn team. Contacten verliepen prettig en in informele sfeer. Binnen 2 weken verkocht !

Verkoper Jacobaweg 17

Overleg over verkoopstrategie en verkoop zelf waren snel, goed en persoonlijk. Kortom prettig zaken doen.

Verkoper Kerkeland 1

Prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de verkoop van onze woning door Van Musscher & Sonneveld Makelaars!

Verkoper Molenweg 14

Goede en juiste begeleiding met steeds een juiste communicatie. Afspraken zijn afspraken en heb echt de indruk dat men alles doet om aan de wensen van de verkoper te kunnen voldoen.

Verkoper Nieuwland 56

Fijn contact, zeer betrokken, accuraat en prettig in de omgang. Deze makelaar zullen wij zeker aanbevelen. De contacten met de mensen op het makelaarskantoor waren heel prettig. Afspraken worden nagekomen. Klantvriendelijk.

Verkoper Oostburgwal 91

Uitstekend! Pro actief, servicegericht, prettig om mee samen te werken en zeer vakkundig en meedenkend.

Verkoper Prins Hendrikstraat 9

VMS makelaars is een enthousiast team, waarvan je merkt dat de onderlinge communicatie en communicatie richting de klant prima op elkaar is afgestemd. Het is erg prettig als je weet dat dat soort zaken allemaal goed verlopen en er moeite voor je wordt gedaan. Kortom een leuke enthousiaste club. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.

Verkoper Prins Bernhardweg 4

Het is altijd moeilijk je huis (waar je 32 jaar in hebt gewoond te verkopen en een nieuw appartement te zoeken. Dank zij deze makelaars is alles prima verlopen. Zelfs zo goed dat we half januari in onze nieuwe huis kunnen en 31 januari uit ons eigen huis. Beter kan niet.

Verkoper Beethovenlaan 114

Ze hebben ons geweldig geholpen, met de verkoop van mijn moeder’s appartement.
In klare taal aan mijn moeder (97) uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan.
Geen moeilijke woorden of begrippen, en telkens even vragen of ze alles begreep.
Daarnaast veel hulp bij het invullen van diverse papieren.
Bij vragen onzerzijds, even een app. een mail of een telefoontje, en binnen een dag
kregen we antwoord.
Een team van kundige mensen, die met veel plezier hun werk doen !

Verkoper Steijnweg 7M

Onze makelaar was zeer goed voorbereid bij ons eerste gesprek en ging goed in op onze specifieke wensen.
In het verkoop proces was de makelaar steeds pro-actief en alle afspraken zijn consequent en vlot nagekomen.
Ook de kantoormedewerkers waren steeds vriendelijk, behulpzaam en goed geinformeerd bij telefonisch contacten en bezoek aan het kantoor.

Verkoper Van Limburg Stirumweg 10

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!