Uw woning verkopen?

Wij zijn het kantoor op de hoek. Ons makelaarskantoor bevindt zich midden in Oosterbeek, in het hart van ons werkgebied. Dit is de omgeving waar velen van ons team opgroeiden en waar wij nu zelf wonen, werken en genieten met onze gezinnen.

Hier kennen wij de mensen om ons heen, de gezichten in de straat. De plaatselijke winkeliers, de sportvrienden, de onderwijzers, de horeca-ondernemers. Zo horen wij van huizenzoekers en huizenverkopers, zodat wij heel snel kunnen schakelen.

Direct een afspraak maken

Wat mag u van ons verwachten?

Een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijken wij uw woonhuis en geven een reële waardeschatting. Vervolgens bepalen wij met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Funda verkoop cijfers

  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs / kwaliteit 8,7
  • Lokale marktkennis 9,1
  • Service en begeleiding 9,1

Gebaseerd op 53 beoordelingen

Uitgebreid aanbod

Wij bemiddelen in de verkoop van appartementen, gezinswoningen, herenhuizen, villa’s, monumentale panden en landgoederen. Door het uitwisselingssysteem van de NVM, diverse woningsites op internet, aanbod van particulieren en contacten met collega-makelaars beschikken wij over een uitgebreide, dagelijks geactualiseerde stand van zaken.

Doordachte verkoopstrategie

De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Daar nemen we alle tijd voor. Gedetailleerd bekijken we uw huis en geven we een reële waardeschatting. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Die omvat een inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende goederen, te melden gebreken en het al dan niet vooraf laten onderzoeken van bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Overnemen bezichtigingen

De tijdrovende bezichtigingen kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers, zo simpel is het. Ook als belangstellenden vaker willen kijken of als er onderzoeken uitgevoerd moeten worden.

Professioneel onderhandelen

Als een kijker wil kopen en de onderhandeling opent, begint een spannende fase. Ook nu kunt vertrouwen op Van Musscher & Sonneveld Makelaars als realistische en zakelijke adviseur, die uw belangen nauwlettend in het oog houdt. Alles in goed overleg met u.

Afhandeling verkoop

De koopovereenkomst vastleggen, de financieringstermijn in de gaten houden, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. Wij verzorgen en begeleiden de correcte afhandeling en dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We nemen alles persoonlijk met u door, zodat u met zekerheid kunt tekenen en niet voor verrassingen komt te staan. Ook bij de notaris zijn we present en we blijven beschikbaar tot na de transactie als dat nodig mocht zijn. Onze betrokkenheid is niet eindig.

Klantenervaringen

24 uur per dag bereikbaar. Grote persoonlijke inzet en zeer toegewijd. Focus op resultaat. Creatief op het gebied van moeilijke praktische omstandigheden.

Verkoper Wolfhezerweg 8

Zeer goede service, denken mee, hebben goede kijk op de markt en wat wel en niet kan. Zeer prettige samenwerking.

Verkoper Rolandseck 111

Contact was altijd prettig. Coen en Jan kennen goed de plaatselijke markt. Reageren direct als je vragen hebt. Ook de secretaresses geven de vragen altijd goed door en zijn vriendelijk en altijd bereid tot meedenken.

Verkoper Dr.Brevéestraat 12

Perfecte makelaar! Op de hoogte van de markt, prettige mensen op backoffice. Deskundige makelaars. Beslist te adviseren

Verkoper Acacialaan 21

Het contact liep soepel zowel via telefoon / sms/ of ingesproken voicemail. Afspraken waren duidelijk en werden na gekomen. Er was altijd overleg en goede feedback!! Dus ja dat is wat je van een makelaar verwacht!!

Verkoper Bato’sweg 10

Wat ik enorm goed vind is dat de makelaar heel menselijk is. Geen 13 in een dozijn mentaliteit. Ze luisteren echt naar je en denken met je mee. Prettig om mee samen te werken.

Verkoper Hofsingel 23

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van de verkoop van ons huis en raden iedereen aan gebruik te maken van deze makelaar.

Verkoper Hubertushoeve 3

Goede, snelle en professionele benadering door Coen en zijn team. Contacten verliepen prettig en in informele sfeer. Binnen 2 weken verkocht !

Verkoper Jacobaweg 17

Overleg over verkoopstrategie en verkoop zelf waren snel, goed en persoonlijk. Kortom prettig zaken doen.

Verkoper Kerkeland 1

Prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de verkoop van onze woning door Van Musscher & Sonneveld Makelaars!

Verkoper Molenweg 14

Goede en juiste begeleiding met steeds een juiste communicatie. Afspraken zijn afspraken en heb echt de indruk dat men alles doet om aan de wensen van de verkoper te kunnen voldoen.

Verkoper Nieuwland 56

Fijn contact, zeer betrokken, accuraat en prettig in de omgang. Deze makelaar zullen wij zeker aanbevelen. De contacten met de mensen op het makelaarskantoor waren heel prettig. Afspraken worden nagekomen. Klantvriendelijk.

Verkoper Oostburgwal 91

Uitstekend! Pro actief, servicegericht, prettig om mee samen te werken en zeer vakkundig en meedenkend.

Verkoper Prins Hendrikstraat 9

VMS makelaars is een enthousiast team, waarvan je merkt dat de onderlinge communicatie en communicatie richting de klant prima op elkaar is afgestemd. Het is erg prettig als je weet dat dat soort zaken allemaal goed verlopen en er moeite voor je wordt gedaan. Kortom een leuke enthousiaste club. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.

Verkoper Prins Bernhardweg 4

Het is altijd moeilijk je huis (waar je 32 jaar in hebt gewoond te verkopen en een nieuw appartement te zoeken. Dank zij deze makelaars is alles prima verlopen. Zelfs zo goed dat we half januari in onze nieuwe huis kunnen en 31 januari uit ons eigen huis. Beter kan niet.

Verkoper Beethovenlaan 114

Ze hebben ons geweldig geholpen, met de verkoop van mijn moeder’s appartement.
In klare taal aan mijn moeder (97) uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan.
Geen moeilijke woorden of begrippen, en telkens even vragen of ze alles begreep.
Daarnaast veel hulp bij het invullen van diverse papieren.
Bij vragen onzerzijds, even een app. een mail of een telefoontje, en binnen een dag
kregen we antwoord.
Een team van kundige mensen, die met veel plezier hun werk doen !

Verkoper Steijnweg 7M

Onze makelaar was zeer goed voorbereid bij ons eerste gesprek en ging goed in op onze specifieke wensen.
In het verkoop proces was de makelaar steeds pro-actief en alle afspraken zijn consequent en vlot nagekomen.
Ook de kantoormedewerkers waren steeds vriendelijk, behulpzaam en goed geinformeerd bij telefonisch contacten en bezoek aan het kantoor.

Verkoper Van Limburg Stirumweg 10

Vanaf de start was er een prettig en open contact. De makelaar was zeer deskundig en stond open voor onze ideeën. De gemaakte afspraken waren duidelijk en werden na gekomen. Een uitstekende en prettige fotograaf maakte de foto´s in goed overleg. En de secretaresses op kantoor zijn super! Het appartement was binnen een paar dagen verkocht. Deze makelaar raden wij iedereen van harte aan.

Verkoper Koningsberg 11 te Doorwerth

Een uitstekende makelaar! Proactief, accuraat en vol enthousiasme. Veel aandacht voor het gehele proces. Jan Berendsen heeft de verkoop op een uitstekende en zeer plezierige wijze begeleid en tot een goed einde gebracht! Ook alle complimenten aan Coen Sonneveld en het secretariaat voor de zeer prettige ondersteuning: perfect gedaan!

Verkoper Schaapsdrift 20

Heel prettig en soepel in de omgang met een enthousiaste uitstraling. Deskundig. Denkt mee met de klant. Ook op kantoor waren de medewerksters op de hoogte en klantvriendelijk.
We bevelen dit makelaarskantoor van harte aan.

Verkoper St. Elisabethshof 41 Arnhem

Een top kantoor dat weet hoe je klanten behandelt.
Grote complimenten aan Coen Sonneveld en zijn medewerkers

Verkoper Kerkeland 30 te Oosterbeek

Prettige contacten. Kwam vertrouwd en deskundig over. Afspraken werden keurig nagekomen. Geen enkel negatief punt te noemen. (En ja, de woning werd vlot tegen een hele goede prijs verkocht.)

Verkoper Acacialaan 9 te Oosterbeek

Wij, mijn zussen, broer en ik, hebben uit 3 makelaars Van Musscher & Sonneveld gekozen. Van begin af aan hadden wij te maken met een zeer enthousiaste, plezierige en doortastende man, Jan Berendsen genaamd. Zeer deskundig en een uitstekende marktkennis. Binnen enkele weken snel werd er al een bod uitgebracht. En ondanks enkele hobbels die genomen moesten worden, was er rust en vastberadenheid en een prima communicatie. Als Jan zelf niet kon, nam Coen Sonneveld de zaak naadloos over. Zeer relaxed en plezierig allemaal. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor was perfect. En zojuist, nog geen 3 maanden later, is het huis voor een prima prijs verkocht. Wij kunnen niet één minpuntje bedenken over Van Musscher & Sonneveld en bevelen deze makelaar dan ook ten zeerste aan.

Verkoper Beelaertslaan 19 te Oosterbeek

Onze contactpersoon bij VMS was Jan Berendsen. Jan is een zeer deskundige makelaar, die ook bouwkundig goed op de hoogte is van diverse zaken. Ook is Jan heel enthousiast, geïnteresseerd en meedenkend. Kortom een erg prettige ervaring voor zowel koper als verkoper.

Verkoper De Zalmen 73 te Doorwerth

Contact met makelaar was prima. Korte lijnen en ook contact via de app ging erg vlot.
Er was zelfs overleg buiten werktijd om, om uiteindelijk de koop te kunnen sluiten. Perfect. Snelle afhandeling.

Verkoper Strodorpsweg 24 te Oosterbeek

Contact en begeleiding in proces van verkoop huis verliep heel goed. Schitterende foto’s zijn van mijn huis gemaakt, wat mede oorzaak is van een super snelle verkoop.

Verkoper Walstraat 63-13 te Arnhem

Wij hebben van A tot Z een zeer goede ervaring gehad, bij vragen werden wij goed geholpen. ook bij telefonisch contact werden wij teruggebeld indien nodig. Ook bij vragen over onze nieuwe woning waren zij bereid ons te adviseren. Al met Al zou ik hun direct weer benaderen.

Verkoper Bachlaan 50

Mijn recente ervaring met diverse verkoopmakelaars waren niet erg positief, de vaak mooie toezeggingen werden zelden nagekomen. Makelaar Jan Berendsen van Van Musscher & Sonneveld Makelaars daarentegen schetste direct een reëel beeld voor de verkoop en prijsstelling. Met zijn deskundigheid en lokale marktkennis gaf hij hierbij een goede onderbouwing. De service en begeleiding heb ik als erg prettig ervaren, geen 8 tot 5 mentaliteit maar ook in de avond en in het weekend was er contact. Ook de onderlinge communicatie op het kantoor heb ik als een grote pré ervaren. En dat de woning binnen 3 weken is verkocht, is natuurlijk helemaal top! Jan Berendsen en Van Musscher & Sonneveld Makelaars, ik ben heel tevreden en kan jullie van harte aanbevelen!

Verkoper Walstraat 4-7

Het contact onderling verliep prima. Er werd snel en vakkundig gehandeld.afspraken werden na gekomen. Zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Het is een laagdrempelig makelaar. Ook de Dames aan de desk zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Verkoper Stortweg 3

Vriendelijk en behulpzaam bij alles. Klantgericht en ondersteuning door secretariaat is top. Goed werkend team.

Verkoper Schefferlaan 11

De feedback na bezichtigingen was erg waardevol en hebben uiteindelijk geleid tot de juiste koper, zeer tevreden.

Verkoper Sonnenberglaan 116

Een super team, één en al lof over van Musscher&Sonneveld.
Trekt alles uit de kast, korte lijntjes en eigen initiatief. 👍

Verkoper W.A. Scholtenlaan 31 te Doorwerth

Het contact met de Makelaar was erg goed. De begeleiding en ondersteuning voldeed aan de verwachtingen Ze waren altijd goed bereikbaar en dachten mee. Alle vertegenwoordigers van het Makelaars kantoor waren goed op de hoogte en toonde betrokkenheid. De foto’s gaven een goede weergave van het huis en de beschrijving van het appartement was pakkend en uitnodigend. Door omstandigheden heeft het allemaal langer geduurd dan in eerste instantie de bedoeling was en de makelaar was geduldig en bleef contact houden ondanks de tijd die verstreek tussen het eerst contact en de uiteindelijke doorgang en tekenen van de overeenkomst. Al met al zal ik hen aanraden aan andere verkopers.

Verkoper Utrechtseweg 80A

Wij zijn zeer tevreden over de heer Jan Berendsen, onze verkoopmakelaar. Hij heeft een goede kennis van de huizenmarkt en begeleidde het (zeer snelle) verkoopproces van ons huis uitstekend. Er vond na de bezichtigingen altijd een heldere en vlotte terugkoppeling plaats. Jan is een plezierig mens, staat open voor feedback en neemt deze ter harte. Wij kunnen iedereen makelaarskantoor Van Musscher & Sonneveld aanraden, Jan Berendsen in het bijzonder.

Verkoper Utrechtseweg 238

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!