Van Musscher & Sonneveld Makelaars: kennis van huizen & kennis van mensen

Uw droomhuis vinden of uw huidige huis verkopen is meer dan een puur zakelijke transactie. Het gaat niet alleen om de vierkante meters, het aantal slaapkamers of een tuin op het zuiden. Alles draait ook om menselijke emoties: een nieuwe omgeving vinden die bij u past, afscheid nemen van een vertrouwde woning, herinneringen die u meeneemt en achterlaat. Het is vaak ook een ingrijpende financiële gebeurtenis, dus wilt u zeker weten of u de juiste beslissingen neemt. Daarom heeft u behoefte aan een makelaar met begrip voor uw situatie. Een makelaar met kennis van huizen, mensen en van behoeften en wensen.

  • Begripvol & betrokken
  • Dichtbij & betrouwbaar
  • Persoonlijk & luisterend
  • Regionaal en lokaal sterk netwerk
  • Ruim tijd voor kennismaking
  • 24/7 staan wij voor u klaar
  • Uitgebreide inventarisatie van uw wensen

Ons thuisteam

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Of het nu om de makelaars zelf gaat of de collega’s die op kantoor voor u aan het werk zijn, ons thuisteam. Ieder werkt vanuit oprechte interesse in de cliënt. In koper en verkoper. Wij maken tijd voor u vrij, geven de aandacht die nodig is en komen onze beloftes na. Wij zien de mens achter de cliënt.

Ons team deskundigen

Coen Sonneveld Register-Makelaar-Taxateur

Coen Sonneveld heeft samen met Marc van Musscher in 2009 Van Musscher en Sonneveld Makelaars opgericht en is na het overlijden van Marc in 2013 alleen eigenaar.

Getrouwd met Anouc en vader van twee jongens Gijs en Teun. Woonachtig in Oosterbeek en geboren in Arnhem.
Door zijn jarenlange ervaring in de makelaardij en in deze omgeving kan Coen net dat ene beetje meer betekenen dan andere makelaars die hier actief zijn.

Coen ziet zichzelf niet als “de directeur of eigenaar”, maar meer als aanvoerder van het team van VMS Makelaars. Natuurlijk is hij eindverantwoordelijk voor alles wat er binnen kantoor gebeurt, maar het allerbelangrijkste vindt hij dat een cliënt door zijn team goed wordt geholpen en begeleid in het verkoop- of kooptraject.

Naast de makelaardij vindt hij eigenlijk alle vormen van sport interessant, zowel actief als passief. Inmiddels heeft zijn vrouw Anouc hem aangestoken met het genieten van de natuur. Wandelen in de bossen of tochten door wat uitdagender landschappen, maar ook skiën en keepen bij het hockey bij MHCO, zijn voor hem de grootste vormen van ontspanning.

 

Anouc Commerciële Binnendienst

Anouc Sonneveld, woont sinds 2005 in Oosterbeek, getrouwd met Coen en moeder van Gijs en Teun.

Ooit begonnen als etaleuse/styliste bij een etalagebureau en sinds begin 2013 werkzaam bij Van Musscher & Sonneveld makelaars.
” De diversiteit en het tevreden kunnen stellen van kopers en verkopers is elke dag weer een leuke uitdaging.”

Naast de kantoorwerkzaamheden is Anouc veel te vinden op de hockeyvelden van Oosterbeek en wandelend met hond Guusje in de bossen rondom het dorp.

“Wandelen is een echte hobby. Vooral zomers in Oostenrijk! Inmiddels heb ik het virus kunnen overgeven aan Coen en de jongens en maken we plannen voor nog meer mooie tochten”.

Jan Makelaar

Jan Berendsen trad zo’n 15 jaar geleden, in de voetsporen van zijn vader, de makelaardij in. Daar heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van.
Jan, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee dochters ziet makelen niet als werk maar “een way of life” De diversiteit en dynamiek van het makelaars vak maken van hem een enthousiaste makelaar die elke dag druk in de weer is om te verbinden en om bruggen te slaan!

Als Jan niet aan het makelen is vind je hem regelmatig langs het hockeyveld om zijn dochters aan te moedigen. Ook gaat hij graag een rondje hardlopen op bijvoorbeeld de Veluwe of in de Betuwe. Daarnaast drinkt hij graag een goed glas wijn bij een uitgebreid en gezellig diner met familie of vrienden.

Jan is gespecialiseerd in zowel de aan- als verkoop van woningen waarbij de woonwensen van zijn opdrachtgevers centraal staan. Hij heeft een grote bekendheid met de regio en weet dan ook als geen ander deze woonwensen te vertalen naar het juiste huis op de juiste plek.

Karin Officemanager/Commerciële Binnendienst

Mijn naam is Karin Janssen, gelukkig getrouwd met Paul en trotse moeder van 3 tienerdochters, Dagmar, Marit en Isolde.
Sinds september 2017 ben ik bij Van Musscher & Sonneveld Makelaars de vaste kracht van het thuisteam. Het ‘ontzorgen’ van de makelaars, en vooral van onze klanten, vind ik een prachtige taak, die ik met plezier uitvoer.
In mijn vrije tijd besteed ik vele uren aan lange wandelingen (Pieterpad, 4Daagse), iets minder uren aan hardlopen en zoveel mogelijk uren aan gezellige dingen doen met gezin, vrienden en familie.

Jose Commerciële Binnendienst

Jose van Westeneng is moeder van drie kinderen, getrouwd met John en ruim 20 jaar woonachtig in Oosterbeek.

“Sinds 2016 ben ik onderdeel van het thuisteam, het vinden van het juiste woonhuis, het verkopen van een woning, het is fijn om onze klant hierin te kunnen helpen en te begeleiden.
Wat ik zo leuk vind aan de makelaarsbranche is de afwisseling, geen dag is hetzelfde”.

In haar vrije tijd wandelt ze vaak met hond Mees in deze prachtige omgeving. Actieve vakanties met het gezin, en vooral veel leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Lilian Assistent-makelaar

Lilian Mooren, is moeder van twee kinderen en getrouwd met Bart.
Sinds 2014 is zij werkzaam bij Van Musscher & Sonneveld Makelaars. “Mijn werk vind ik erg divers. Eigenlijk weet ik van te voren nooit hoe de dag verloopt. Naast de vaste afspraken die in mijn agenda staan, zoals het bezichtigen van woningen met klanten, is het kantoorwerk ook erg afwisselend.”

Zij houdt zich ook bezig met klanten die op zoek zijn naar een woning. Dit omdat de verkoop van de woningen erg snel gaat op dit moment.

“Naast de passie voor mijn werk vind ik het in mijn vrije tijd heerlijk om hard te lopen, te tennissen en te skiën en ook met mijn gezin, familie en vrienden leuke dingen te doen.”

Wij steunen stichting Kika

Ons team omvat een aantal betrokken ouders, die heel goed beseffen hoe belangrijk de gezondheid van een kind is. Vanuit die gedachte staan wij achter instanties die vechten voor de gezondheid van kinderen. Kika is er daar een van.
Van Musscher & Sonneveld Makelaars steunt dit fonds van harte. Wij nodigen u uit om dit ook te doen via giro 8118.

Op zoek naar uw droomhuis?