Uw droomhuis kopen?

Wij zijn het kantoor op de hoek. Ons makelaarskantoor bevindt zich midden in Oosterbeek. In het hart van ons werkgebied. Dit is de omgeving waar velen van ons team opgroeiden en waar wij nu zelf wonen, werken en genieten met onze gezinnen.

Hier kennen wij de mensen om ons heen, de gezichten in de straat. De plaatselijke winkeliers, de sportvrienden, de onderwijzers, de horeca-ondernemers. Zo horen wij van huizenzoekers en huizenverkopers, zodat wij heel snel kunnen schakelen.

Een zoekopdracht verlenen

Wij luisteren. Want een huizenkoper zoekt niet alleen een leuke woning, ook alles daaromheen speelt een rol: de school om de hoek, een supermarkt, de huisarts, recreatiemogelijkheden, sportfaciliteiten. Via een intakegesprek waarin we echt doorvragen, krijgen we genuanceerd beeld van uw woonwensen. Hiermee gaan we op zoek in openbare en gesloten systemen naar de voor u geschikte woonruimte. Wij zijn actief en kritisch als uw belangenbehartiger bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Een eerste bezichtiging helpt vaak om die woonwensen nog helderder te krijgen.

Funda verkoop cijfers

  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs / kwaliteit 8,7
  • Lokale marktkennis 9,1
  • Service en begeleiding 9,1

Gebaseerd op 53 beoordelingen

Meer vraag dan aanbod

Op dit moment is de vraag groter dan het aanbod. Door ruim de tijd te nemen voor het inventariseren van uw wensen, kunnen wij ook in deze marktsituatie vaak met passende oplossingen komen. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor, zodat we u kunnen helpen uw droomhuis te vinden.

Persoonlijk contact

Ons thuisteam weet wie u bent en waarvoor u komt. Wij bellen u binnen twee uur terug, staan 24/7 voor u klaar. Wij weten welke adviezen u verder helpen en denken aan alles waaraan u niet meer hoeft te denken. Wij komen onze beloftes na en zijn eerlijk en oprecht.

Klantenervaringen

Contact was altijd prettig. Coen en Jan kennen goed de plaatselijke markt. Reageren direct als je vragen hebt. Ook de secretaresses geven de vragen altijd goed door en zijn vriendelijk en altijd bereid tot meedenken.

Verkoper Dr.Brevéestraat 12

Zeer goede service, denken mee, hebben goede kijk op de markt en wat wel en niet kan. Zeer prettige samenwerking.

Verkoper Rolandseck 111

24 uur per dag bereikbaar. Grote persoonlijke inzet en zeer toegewijd. Focus op resultaat. Creatief op het gebied van moeilijke praktische omstandigheden.

Verkoper Wolfhezerweg 8

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!