Aankoop

Het kopen van een woonhuis is een belangrijke, emotionele en financiële gebeurtenis. Het is veelal één van de grootste uitgaven in uw leven. Prettig wonen kan bijdragen aan u goed voelen, het huis moet passen. Of dat nu een klein of een groot huis is. Bent u op zoek naar dat droomhuis? Heeft u een droomhuis op het oog? Dan is dit het moment om Van Musscher & Sonneveld Makelaars in te schakelen als uw kritische belangenbehartiger bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woonhuis. Vanuit onze vestiging in Oosterbeek hebben wij een compleet zicht op de woningmarkt. Of het nu gaat om een startersappartement of monumentale Villa in de nabije omgeving, Van Musscher & Sonneveld Makelaars weet als uw adviseur de juiste koers uit te zetten.

Klantenervaringen

Het contact verliep vlot en plezierig. Zeer behulpzame makelaar. Deskundig, met een goed oog voor gebreken aan het huis.

Gerichte aankoop Generaal Urquhartlaan 20

Prima contact. Goed bereikbaar, meedenkend en als het nodig was werden zaken uitgezocht. Ook duidelijk in de processtappen.

Gerichte aankoop: Apeldoornseweg 106 4

Zeer geduldige makelaar met overzicht en deskundigheid. Rustige onderhandelaar. Kwam steeds met de juiste aanbevelingen.

Gerichte aankoop: Binnenweg 24

De deskundigheid en onderhandelingskracht van de makelaar was uitmuntend. Bovendien werden we altijd snel en vriendelijk geholpen, als we vragen hadden.

Zoeken en aankoop: Nijhoffstraat 63

Er is gericht gezocht, snel gevonden, vlot onderhandeld en snel gekocht met professionele hulp van makelaar.

Zoeken en aankoop: Ommershoflaan 10 F

Makelaar ingeschakeld voor een gerichte aankoop. Snel en professioneel onderhandelingstraject. Prima prijs/ resultaat verhouding.

Gerichte aankoop: Het Hout 63 te Arnhem

Bijzonder prettig contact. De mensen van VMS hebben ons uitstekend begeleid bij de aankoop; door de persoonlijke aandacht, meedenken en deskundigheid hebben we in vol vertrouwen ons nieuwe huis gekocht.

Aankoop

Ontzettend blij dat we bij deze makelaar zijn uitgekomen. Prettig in de omgang, zeer goed bereikbaar, maar vooral erg kundig en kritisch. Heeft ons behoed voor miskopen en zeer fijn begeleid in de uiteindelijke aankoop van ons huis.

Aankoop Cattepoelseweg 258 te Arnhem

Over Van Musscher & Sonneveld Makelaars: een erg prettige, meedenkende, transparante en professionele makelaar (team). Ik ben enorm goed geholpen door alle adviezen tijdens het gehele aankooptraject. Niet geheel onbelangrijk… ook veel aandacht voor de nazorg. Ik kan Van Musscher & Sonneveld Makelaars dan ook van harte aanbevelen.

Aankoop Dillenburg 88 te Doorwerth

Naast de hele goede communicatie en de goede en duidelijke adviezen viel ons erg op dat er veel aandacht was voor onze specifieke wensen. Complimenten!

Aankoop Haydnstraat 44 te Elst

We waren al een tijd op zoek zonder aankoopmakelaar, maar het leek ons verstandig toch een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Toen we in zee gingen met Musscher & Sonneveld kwam onze zoektocht in een stroomversnelling. Vanaf het eerste begin was er wederzijds vertrouwen. Makelaar Jan Berendsen voelde goed aan wat onze wensen waren en nam ook echt de tijd om naar ons te luisteren en met ons mee te denken. Tijdens en na de bezichtigingen dacht Jan met ons mee en gaf zijn eerlijk advies. Als we ideeën hadden die in zijn ogen onverstandig of niet realistisch waren, dan legde hij uit waarom. Hij kwam ook met nieuwe ideeën die ons weer aan het denken zetten. Zo kwamen we in korte tijd uit op het huis, dat we inmiddels hebben aangekocht. Ook de rest van het kantoor werkt prettig mee en was voortdurend goed bereikbaar en aanspreekbaar. Kortom: wij zijn dik tevreden over Van Musscher en Sonneveld Makelaars.

Aankoop Lebretweg 56 te Oosterbeek

Eigenlijk valt er weinig te beoordelen. Bij de 1e bezichtiging waren wij laaiend enthousiast. Onze makelaar zette ons met beide benen op de grond temperde dus ons enthousiasme zonder hier iets aan af te doen. Wij hebben tegelijkertijd bij deze makelaar ons huis verkocht waarbij deskundigheid, betrouwbaarheid en een goed overleg hand ik hand gingen.
Onderaan staat Jan van Riebeeckweg 3 dat is het pand wat wij aankochten en dus (nog) niet ons nieuwe woonadres.

Koper /zoeker Jan van Riebeeckweg 3 te Oosterbeek

Het contact met de makelaar en de medewerkers verliep buitengewoon plezierig. Bovendien heeft onze zoekopdracht zeer snel geleid tot de aankoop van een fraai en bovendien prachtig gelegen appartement.
Wij werden door de makelaar zodanig snel op de mogelijkheid tot de koop gewezen dat deze actie en de daarop volgende begeleiding zeker mede tot dit succes hebben geleid.

Koper De Vrijheidslaan 34 te Oosterbeek

Ons 1e huis, na 3 jaar zoeken, niet weten wat je precies zoekt. Het huis gevonden. Jan is grotendeels betrokken geweest bij onze zoektocht, en heeft ons goed en eerlijk geadviseerd, en heeft ons alle ruimte gegeven. Heel prettig.
Coen heeft uiteindelijk de aankoop gedaan, wat zeer prettig verliep. De korte lijnen binnen hun kantoor, waarbij de secretaresses goed op de hoogtes zijn en meedenken, hebben wij als zeer prettig ervaren. Men heeft persoonlijke aandacht, goede communicatie, flexibel, adequaat, goed op de hoogte van de woningmarkt, luisteren goed.
Kortom een betrokken team van mensen, Bedankt!

Zoeker en aankoop

We vinden dat deze makelaar ons goed, deskundig en betrokken heeft geholpen met het zoeken en vinden van een geschikte woning! Hij ging mee met de bezichtigingen en keek deskundig met ons mee, dit ervaarden wij als heel prettig. Hij attendeerde ons op dingen die we zelf niet zagen. Ook het personeel op het kantoor is altijd vriendelijk en meedenkend voor ons geweest! Al met al een fijne makelaar.

Koper Prins Hendrikstraat 22 Oosterbeek

Onze makelaar kennen we al langer en heeft hij over een periode van een jaar goed mee geholpen en gedacht in onze zoektocht naar een andere woning. Bij elk gesprek heeft hij ook een kritische houding naar ons genomen om ons met de juiste vragen te sturen naar wat we echt wilden.

Koper Alteveerselaan 8 Velp

Geweldig team dat oprecht hun best heeft gedaan een huis te vinden dat aan mijn wensen voldeed en dat aan te kopen. Top service, ik zou hen zeker aanraden aan anderen en weer van hun diensten gebruik maken!

Koper Izaak Evertslaan 119-1 Arnhem

Van Musscher & Sonneveld Makelaars hebben mij fantastisch geholpen met het zoeken van een geschikte woning. Met ontzettend veel betrokkenheid, geduld, toewijding en deskundigheid ben ik het afgelopen jaar geholpen. Ook de onderhandelingen verliepen op een fijne wijze waardoor het leuk werd in plaats van stressvol. De afhandeling was om door een ringetje te halen en door de bereikbaarheid en het persoonlijke contact zijn zij zeker een aanrader. Een dikke 10! Dank!

Koper van Deldenpad 2 Oosterbeek

Vanaf het begin hadden we een prettig contact en kregen we de noodzakelijke info en aandacht daar waar het nodig en nuttig was. Toen het er om begon te spannen en direct nadenken en handelen geboden was, werden we door de makelaar en het kantoor heel goed begeleid. We zijn dus erg tevreden daarover!

Koper W.A. Scholtenlaan 131

Deze aankoopmakelaar heeft alle bezichtigingen samen met mij gedaan en met veel bouwkundige deskundigheid gekeken. Dat vond ik erg waardevol, naast de prettige ondersteuning in het koopproces.

Koper Het Lemoen 62

Deze aankoopmakelaar heeft alle bezichtigingen samen met mij gedaan en met veel bouwkundige deskundigheid gekeken. Dat vond ik erg waardevol, naast de prettige ondersteuning in het koopproces.

Koper Lovinklaan 39

De makelaar kon goed luisteren, was deskundig, begeleidde ons goed bij diverse administratieve zaken en kontakten.

Koper Millweg 24 Arnhem

Het contact verliep prima. Ze waren altijd bereikbaar als wij wat wilden weten. Top!
Zowel de 2 makelaars als de secretaresses stonden ons altijd vriendelijk te woord! Niets dan lof!

Koper Onderlangs 120

Altijd bereikbaar, servicegericht, deskundig en plezierig. Goede adviezen , kennis van de plaatselijke markt en een leuk kantoor.

Koper Braamweg 24

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!