Aankoop

Het kopen van een woonhuis is een belangrijke, emotionele en financiële gebeurtenis. Het is veelal één van de grootste uitgaven in uw leven. Prettig wonen kan bijdragen aan u goed voelen, het huis moet passen. Of dat nu een klein of een groot huis is. Bent u op zoek naar dat droomhuis? Heeft u een droomhuis op het oog? Dan is dit het moment om Van Musscher & Sonneveld Makelaars in te schakelen als uw kritische belangenbehartiger bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woonhuis. Vanuit onze vestiging in Oosterbeek hebben wij een compleet zicht op de woningmarkt. Of het nu gaat om een startersappartement of monumentale Villa in de nabije omgeving, Van Musscher & Sonneveld Makelaars weet als uw adviseur de juiste koers uit te zetten.

Klantenervaringen

Het contact verliep vlot en plezierig. Zeer behulpzame makelaar. Deskundig, met een goed oog voor gebreken aan het huis.

Gerichte aankoop Generaal Urquhartlaan 20

Prima contact. Goed bereikbaar, meedenkend en als het nodig was werden zaken uitgezocht. Ook duidelijk in de processtappen.

Gerichte aankoop: Apeldoornseweg 106 4

Zeer geduldige makelaar met overzicht en deskundigheid. Rustige onderhandelaar. Kwam steeds met de juiste aanbevelingen.

Gerichte aankoop: Binnenweg 24

De deskundigheid en onderhandelingskracht van de makelaar was uitmuntend. Bovendien werden we altijd snel en vriendelijk geholpen, als we vragen hadden.

Zoeken en aankoop: Nijhoffstraat 63

Er is gericht gezocht, snel gevonden, vlot onderhandeld en snel gekocht met professionele hulp van makelaar.

Zoeken en aankoop: Ommershoflaan 10 F

Makelaar ingeschakeld voor een gerichte aankoop. Snel en professioneel onderhandelingstraject. Prima prijs/ resultaat verhouding.

Gerichte aankoop: Het Hout 63 te Arnhem

Uw huis verkopen? Maak nu vrijblijvend een afspraak! Onze verkoopspecialisten Coen en Jan helpen u graag verder!