Persbericht: Van Musscher & Sonneveld Makelaars krijgt nieuwe uitstraling

PERSBERICHT

Van Musscher & Sonneveld Makelaars krijgt nieuwe uitstraling

Oosterbeek, 26 september 2018 – Een nieuw tijdperk breekt aan voor Van Musscher & Sonneveld Makelaars. Na negen jaar is het kantoor toe aan modernisering van haar uitstraling. Een nieuwe uitstraling die past bij deze tijd, bij de groei van het kantoor en bij de huidige dienstverlening. Daarom is de website geheel vernieuwd en krijgt het verkoopbord een verfrissend uiterlijk.

“De woningmarkt verandert en daar spelen wij op in. Vandaag de dag kan iedereen via internet zelf allerlei zaken regelen. Maar de huidige overvolle woningmarkt vraagt juist om een persoonlijke aanpak en de benodigde ervaring,” aldus directeur Coen Sonneveld van Van Musscher & Sonneveld Makelaars. “Wij brengen op een intensieve en actieve manier vraag en aanbod bij elkaar. Onze benadering is heel persoonlijk. Wij hebben aandacht voor de mensen en hun omgeving, nemen de tijd en komen onze beloftes na.”

Een huis vinden of huis verkopen is meer dan een puur zakelijke transactie. Dat gaat ook om menselijke emotie: een nieuwe omgeving vinden die bij je past of afscheid nemen van een vertrouwde woning. Dus hebben mensen behoefte aan een makelaar met begrip voor hun situatie. Een makelaar met kennis van huizen én van mensen en hun wensen. Daarom staat bij Van Musscher & Sonneveld Makelaars persoonlijke aandacht centraal, bij zowel de makelaars als de collega’s op kantoor, het thuisteam.

Van Musscher & Sonneveld Makelaars is een klein en overzichtelijk makelaarskantoor, waardoor de lijnen ook kort kunnen blijven. De cliënt heeft direct contact met de makelaar. Het kantoor bevindt zich midden in Oosterbeek. In het hart van haar werkgebied. Van Musscher & Sonneveld Makelaars heeft een sterk lokaal en regionaal netwerk en dat vergroot de kans op succes, bij zowel aankoop als verkoop.

Coen Sonneveld: “Wij zetten ons 100% in voor onze cliënten om dat ene droomhuis te vinden of zijn of haar woning te verkopen. Wij nemen de tijd voor een kennismaking en inventariseren uitgebreid alle wensen. Ervaring en aandacht, dat zijn kernbegrippen voor Van Musscher & Sonneveld Makelaars. En dankzij onze geheel vernieuwde website kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren.   

 Benieuwd naar de betrokken aanpak van Van Musscher & Sonneveld Makelaars? Kijk snel op de nieuwe website: www.vmsmakelaars.nl

Of bekijk de sfeervideo van ons bedrijf: https://youtu.be/3-4HpSvj7EY

Van Musscher & Sonneveld Makelaars:

kennis van huizen & kennis van mensen

——-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Coen Sonneveld, makelaar en eigenaar
Telefoon: 06 5061 0182
e-mail: coen@vmsmakelaars.nl

Van Musscher & Sonneveld Makelaars
Utrechtseweg 126
6862 AP Oosterbeek

Terug

Meer weten over dit artikel?