We heten u welkom in onze regio

Wij zijn thuis in de regio. Al jarenlang zijn wij actief in de omgeving: Arnhem-Noord, Doorwerth, Heveadorp, Oosterbeek en Wolfheze. Hier deden wij onze eerste ervaringen op in de makelaardij en hier groeiden wij uit tot een bekend gezicht. Door de jaren heen bouwden wij hier een krachtig netwerk op van lokale en regionale zakenpartners en collega’s. Dat maakt de lijntjes kort, waardoor we vraag en aanbod in een vroeg stadium kunnen koppelen.

Een streek om van te houden

De streek tussen Rheden en Renkum, met centraal gelegen onze hoofdstad Arnhem, is van oudsher een gebied met een groot cultuurhistorisch verleden. De diverse kastelen en de jaarlijks terugkerende herdenking van de Slag om Arnhem zijn hier voorbeelden van. Met diverse musea, een mooi scholenaanbod en steeds meer goede horeca- en shoppingmogelijkheden een streek om van te houden.

In deze centraal gelegen regio, een uurtje van de Randstad en een half uur van onze Oosterburen, kunt u genieten van rust en ruimte met het comfort van alle aanwezige stedelijke voorzieningen.

Staat uw droomhuis er niet tussen?